Sayfalar

2 Mayıs 2020 Cumartesi

Tayland Dizisi-Tra Barb See Chompoo


Dizi Adı: Tra Barb See Chompoo 

Yayın Yılı: 2018
Bölüm Sayısı: 24
Tür: Dram,romantik


"Patsakorn, iyi görünümü altında acımasız soğukluğunu gizleyen bir milyarderin tek varisi. Kangsadan hayatına girdiğinde, kıza olan ilgisini gizleyemez. Ancak babası tam olarak bu kızı ve annesini eve getirip şimdi aile olarak yaşayacaklarına karar verdiğinde dünyası dağılmaya başlar. Kalbindeki kızgınlıkla Patsakorn ailesine sırtını dönmeye karar verir. Dört yıl sonra, her şeyi geri almak için geri döndü ve intikam aldığı ilk kişi Kangsadan olacak. "

Sevgili başrol karakterimiz burdan sana sesleniyorum: Amacın ne?

Evet kızgın bir giriş yaprıktan sonra yorumlarıma sakinlikle devam ediyorum.
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki başrol erkek karakterimiz Patsakorn, annesini kaybetmiş ve bu yüzden de babasını suçlamaktadır. Hal böyle olunca eve yeni bir anne ve kızını getirince iyice çığırından çıkar. 

Olaylar bir dizi intikama macerasına dönüşür. Daha sonraları anlayacağınız benimde spoiler vermemek için söyleyemediklerimden ötürü Patsakorn'a güzel bir kafa atmak içinizden gelecek. 

Başlarda Kangsadan ile tesadüf sonucu karşılaşırlar ve aralarında bir çekim olur. Daha sonra Patsakorn'un babasının eve bir anne ve kız getirmesi ve bu kızında Kangsadan olması Patsakorn'u iyice çileden çıkarır. Hissettiklerini kendine yediremez. Yaptığı bir yığın saçmalıkların kötü bir sonucu olur ve gider. Geldiğinde babasını yeni kızıyla görür ve işler yeniden sarpa sarır.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sevgili erkek başrol hislerini inkar eder ve kızla oynar durur. Biraz kalın kafalı olduğundan olsa gerek ki gerçekleri göremez. Hele de ne gerçekler...

Kangsadan yaşadığı zulümleri bir kenara bırakıp ısrarla sevdiğinin peşinden giden sevgili kadın başrolümüz. Patsakorn duygularıyla oynadığı halde ısrarla onu sevmeye devam eder ve bizi azıcık çileden çıkarır olsa da kalbinde iyiliğiyle kendini kabul ettirdi. 

Başroller Kore'deyken..

Sanırım dramı, entikayı seven bizler bu diziyi ağzımızda küfürler, ellerimiz yumruk bir şekilde izledik. 

Puanım: 5/4


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder