Sayfalar

3 Mayıs 2020 Pazar

Tayland Dizisi-Angel Beside Me


Dizi Adı: Angel Beside Me
Yayın Yılı: 2020
Bölüm Sayısı: 12
Tür: Dram

"Lin, aniden odasının tavanından yüksek bir çarpışma ile kesildiğinde intiharın eşiğinde olan fakir bir kızdır. Michael Lansaladon olarak bilinen bir melek, Lin'in intihar girişimini gözlemledikten sonra gökten düştü. Cennetteki kutsanmış bir melek olarak insanın duygularını anladı. Tat, heyecan, yorgunluk, öfke, acı ve sevgi gibi insani duygular. "
Michael bir melektir ve cennetten düşer. Cennette en yüksek pozisyonda olan bu meleğin çiğneyemeyeceği kurallar vardır, insan dünyasında olsa bile. Melek iken hiçbir duyguyu hissedemeyen bu meleğin dünyaya düştükten sonra hiç tatmadığı duyguları tatmasını izleyeceğiz.

Lin, çok zor durumda olan üniversite öğrencisi, fakir bir kızdır. Annesi tarafından terk edilmiştir. Hayatına Michael'in de girmesiyle sorumluluğu artmıştır. Hem kendine hem Michael'e bakmak, para kazanmak zorundadır. 

Düşmüş melek hem kazandığı yeni duygularla savaşır hem de para kazanmaya çalışır. Lin'e karşı hissettiği duygular da cabası..

Dünyada başka düşmüş meleklerle karşılaşır ve bu yeni tecrübesi yeni arkadaşlarıyla kolaylık kazanır.


İyiliğin kötülükle savaşı sonucu ne oldu? Michael cennete döndü mü? Lin Michael'i unuttu mu?
Bu sorulara ne kadar cevap vermek istesem de spoiler olacağından malesef susmak zorundayım. Ama dizi gerçekten çok hoşuma gitti. Beni rahatsız eden bunaltan şeyler yoktu.

Bu dizi bana kendimi,insanlığı sorgulattı. O kadar zor durumda olsam ben ne yapardım? Yanlış olanı yaşamak için bile bile seçer miydim? Kötü aslında kötü mü, öyle olmak zorunda mı oldu? Elinden biri tutsa iyi olur muydu, gibi sorular kafamda döndü durdu. İzlenmesi gereken bir dizi.


Puanım: 5/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder